AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | T+A Brand
19279
page,page-id-19279,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Hangrendszerek

 

A  T+A-nál fejlesztjünk és gyártunk mindent, ami az audiofil és zeneszeretőknek kedvére válik. Termékkínálatunk nagyon átfogó, és számos gépsorból áll, amelyek széleskörű személyes igényeket és preferenciákat elégítenek ki. A termékcsalád kiváló erősítőkkel és zenelejátszókkal rendelkezik, tökéletesre hangolt. Megkülönböztetjük a high-endet a kompakt Hi-Fi rendszerektől, melyek kiemelkedő akusztikus tulajdonságaival az audiophile zene kedvelőjéhez, és a nagyszerű hangzású, minden igényt kielégítő megoldások az igényes stílust kedvelőknek.

Hangsugárzók

 

A K-szériás hangfalak tökéletes példái egy sikertörténetnek, amit az E, és a K széria futott be. Kecses, esztétikus megjelenésű kabinet formák, amelyek válogatott anyagokból épülnek fel rendkívül szigorú gyártási előírások mellett. Ez a széria tartalmazza a legújabb fejlesztésű drivereket, és alkatrészeket. Akár sztereó rajongó, akár kis, vagy közepes méretű surround rendszerre esküszik, ideális megoldásokat talál ebben a szériában. A sorozat álló hangfaltól a polc monitoron, a centeren, a mini hangfalon át az aktív mélysugárzóig optimális megoldásokat kínál.

teaser_gross_lautsprecher_pulsar_schwarz-1440x960
zubehoer_teaser_startseite-1440x960

Kiegészítők

 

Az audio rendszerek csak akkor érhetik el teljes hangminőségüket, ha a kiegészítők – vagyis az opcionális kiegészítő eszközök, mint például a phono modulok, audió vezetékek, hangszórókábelek, hálózati kábelek és elosztópanelek – ugyanolyan csúcsminőségűek, mint a többi komponens. Ezért a T + A számos tartozékot fejlesztett ki, amelyek tökéletesen illeszkednek a készülékeink és a hangszóróink igényes szabványaihoz.