AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Audio Alchemy
18833
page,page-id-18833,page-parent,page-child,parent-pageid-16690,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
NEWER_Alchemy_OVERVIEW-1500x800

FEDEZZE FEL AZ ALCHEMY SOROZATOT

Az aranycsinálók új köntöse

A maga korában legenda volt az Audio Alchemy márkanév. Az Elac felvásárolta a márkanevet, hogy ne csak egy emlék maradjon a High-End történelmében. Az új tőke segített megvalósítani Peter Madnick minden nagyszerű ötletét az Alchemy sorozatban, amely messze túlmutat az árkategóriában megszokott hangminőségen. A híres tervező előerősítő/DAC/fejhallgató erősítő kombinációja, a digitális hibrid végfokok, és az ultra csendes lemezjátszó előerősítő segít újraéleszteni az Alchemy legendát.

TERMÉKEK

DDP-1_hero-1500x800

Audio Alchemy DDP-1 Sztereó előerősítő, DAC és fejhallgató erősítő

 

A DDP-1 egy naprakész előerősítő, amely a jövőnek épült. Egyesíti magában az Audio Alchemy minden szaktudását a kiváló hangzásról, és a praktikus használat módról.

Tovább
DPA-1_hero-1500x800

Audio Alchemy DPA-1 Mono Hybrid Digitális Végerősítő

 

A DPA-1M digitális teljesítmény erősítő csaknem duplája a DPA-1 teljesítményének. Varázslatos elegye az erőnek, a hatékonyságnak, és a muzikalitásnak. A monoblokk hihetetlen 325 W teljesítményre képes 8 ohmon egy csatornán. Mivel kettő kell belőle egy rendszerbe, akkora erő áll rendelkezésére, ami a dinamikát, és a muzikalitást az egekbe emeli majd.

Tovább
DPA-1_hero-1500x800

Audio Alchemy DPA-1 Sztereó Hybrid Digitális Végerősítő

 

Az Audio Alchemy úgy alkotta meg a DPA-1 digitális teljesítmény erősítőt, hogy ne csak napjaink, de a jövő sztereó rendszereihez is megfeleljen. A DPA-1 lelke egy varázslatos áramkör topológia, amely egyesíti magában az A-osztályú erősítő muzikalitását, az AB-osztályú erősítő erejét, és dinamikáját, valamint a D-osztályú erősítő hatékonyságát. Az alaplap 10,5 inches szélességébe 125W teljesítményt sikerült beépíteni 8 ohmon.

Tovább
PPA-1_hero-1500x800

Audio Alchemy PPA-1 Sztereó MM/MC Phono Előerősítő

 

A PPA-1 csak analóg diszkrét FET és EQ fokozatokból épül fel. Ezek a fokozatok hívják elő a vinyl felvételek barázdáinak legapróbb rezdüléseiből az élethű zenei jeleket. Minden funkciót, és beállítás módot kínál az MM/MC átkapcsolástól kezdve a bemeneti ellenállás folyamatos változtatásáig. Fejleszthető a PS-5 tápegységgel, amely a PPA-1 mellett még egy másik Audio Alchemy berendezést is képes tápfeszültséggel ellátni.

Tovább
PS-5_hero-1500x800

Audio Alchemy PS-5 Külső Upgrade Tápegység

 

A DDP-1 tulajdonosok számára a PS-5 egy bevállalható, egyszerűen megvalósítható fejlesztés. Használatával a dinamika nő, a zajszint csökken, a részletgazdagság fokozódik, a térélmény és a muzikalitás csodálatos lesz. Azonnal észrevehető a DDP-1 bemutató fejlődése. Megjelenésében kiegészíti a DDP-1 formáját, a rendszer szerves részeként jelenik meg.

Tovább