AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Dan D’Agostino
18233
page,page-id-18233,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Dan Dagostino logo
Dan D’Agostino MOMENTUM Erősítő Állvány

Dan D’Agostino MOMENTUM Erősítő Állvány

Az állványt speciálisan a Momentum monoblokk, és sztereó erősítőkhöz tervezték. Az állvány kiemeli az egységet a szőnyegből, vagy a kárpitról, és megfelelő szellőzést biztosít.

Dan D’Agostino MOMENTUM Phono Előerősítő

Dan D’Agostino MOMENTUM Phono Előerősítő

A vinyl lemez barázdáiba bele van zárva a legrealisztikusabb, legtermészetesebb, és leg érzelemdúsabb hang. A trükk ahhoz kell, hogy mindezt hogyan szólaltatjuk meg a hangfalakon. A Dan D’Agustino ezt hatalmas kihívásnak éli meg, még mindig.

Dan D’Agostino MOMENTUM Lifestyle Erősítő

Dan D’Agostino MOMENTUM Lifestyle Erősítő

Élvezze a világ minden zenéjét Dan D’Agostino MLife erősítőjén keresztül. A Momentum Lifestyle egy felülmúlhatatlan integrált erősítő, amely 200 watt csatornánkénti teljesítményt, ultra-analóg előerősítőt, audiofil hangzást, és a legfejlettebb vezeték nélküli kapcsolatok technológiáit egyesíti magában.

products-momentum-integrated

Dan D’Agostino MOMENTUM Sztereó Integrált Erősítő

Eddig integrált erősítőt választani minden esetben kompromisszum kötést jelentett. Most, hogy megjelent a Dan D’Agostino Momentum új verziója, már nem kell semmiről lemondania.

Dan D’Agostino Progression Mono Végerősítő

Dan D’Agostino Progression Mono Végerősítő

A Progression Mono erősítő a Dan D’Agostino Master Audio sorozatának legnagyobb méretű, és legerősebb készüléke. Kimenő teljesítménye 800 watt 8 ohmon, 1600 watt 4 ohmon, vagy 3200 watt 2 ohmon.

Dan-DAgostino-relentless-monoblock-front

Dan D’Agostino Relentless Monó Végerősítő

Dan D’Agostino mindig is vágyott arra, hogy az alkotásait tovább fejlessze, függetlenül attól, milyen jól sikerült darabok voltak azok.

DanDagustino-Classic-2-erosito

Dan D’Agostino Classic 3 Három Csatornás Végerősítő

A Dan D’Agostino Classic 3 három csatornás végerősítő a gyártó Master Audio Systems sorozatának hangzás világát teszi elérhetővé a házimozi vagy a 2.1-csatornás rendszerekben.

DanDagustino-Classic-2-erosito (1)

Dan D’Agostino Classic 2 Sztereó Végerősítő

A Dan D’Agostino Classic 2 sztereó végerősítő a gyártó legkedvezőbb ajánlata azok számára, akik egy D’Agostino Master Audio semmivel össze nem hasonlítható rendszer hangját szeretnék otthonukban hallgatni.

Dan-D-Agostino-Progression-Sztereo-integralt-erosito-front

Dan D’Agostino Progression Sztereó Integrált Erősítő

A díjnyertes Progression sorozat legújabb tagja. A Dan D’Agostino Progression Sztereó Integrált erősítő egyesíti magában a Progression Preamplifier kimagasló részletező képességét és a Progression végerősítő határtalan dinamikáját.

DanDagostino_Progresson-Preamp

Dan D’Agostino Progression Sztereó Előerősítő

A Progression Preamplifier olyan új funkciót kínál, amelyet korábban egyetlen más Dan D’Agostino előerősítő sem tudott.

Dan-Dagostino-MOMENTUM-HD-sztereo-eloerosito-front

Dan D’Agostino MOMENTUM HD Sztereó Előerősítő

Csak a Dan D’Agostino Momentum HD előerősítő képes a maximumot kihozni a Momentum M400, vagy a Momentum S250 erősítőkből.

Dan-DAgostino-MOMENTUM-S250-sztereo-vegerosito-front-2

Dan D’Agostino MOMENTUM S250 Sztereó Végerősítő

Dan D’Agostino Momentum S250 Sztereó erősítő a nagyobb testvér az M400 technológiáit alkalmazza sztereó kivitelben.

DanDagostino-MOMENTUM-M400-Mono-Végerősítő-front

Dan D’Agostino MOMENTUM M400 Mono Végerősítő

Daniel D’Agostino a Master Audio sorozat Momentum erősítőiben kompakt méretben valósította meg a hatalmas teljesítményt.