AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Audio Research
15795
page,page-id-15795,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
audioreasearch logo

Az Audio Research egyike a legrégebbi amerikai audio gyártóknak. A céget 1970.-ben alapították Minneapolisban. A létrehozásának célja az volt, hogy kiaknázhassa a modern technológiák által biztosított lehetőségeket a zene bemutatásában. Ezt az arculatot megőrizték napjainkig, minden termékükben a bemutatás módja, és a technológia kapja a legfontosabb szerepet. A High-Definition vált a Cég védjegyévé. A vállalkozás hatalmasra nőtt a több mint negyven év alatt, és kiépült az Észak-Amerika, Dél-Amerika bolthálózat mellett az európai, és ázsiai dealer hálózat is. Maga a Cég egy 48.000 négyzetlábas épületben üzemel Plymouth-ban, Minnesotában. Közel 50 alkalmazott végzi a termékek tervezését, és a szériák támogatás feladatait.

 

Az audio ipar

 

Az Audio Research sokat foglalkozik a legújabb technológiák piaci bevezetésével. A Céget alapító William Z. Johnson már a korai 50-es évektől kezdve tervezett egyedi elektronikai megoldásokat, emellett saját audio boltot üzemeltetett az 1960-as évek közepéig. Johnson gyakorlatilag egymaga végezte el azt a hatalmas munkát, amely a korabeli elektroncsöves technológiák által nyújtott lehetőségeket átültette a félvezetős – sokkal kedvezőbb árú – elektronikával üzemelő berendezéseibe. Szinte mindegyik piaci elemző véleménye megegyezik abban, hogy Johnson egyike a mai High-End audio létrehozóinak. Többek között Ő tette lehetővé, hogy az amerikai gyártók újítók, és egyértelműen vezető pozíciót elfoglaló vállalkozások lehessenek a világpiacon.

A zene élvezete

 

Az Audio Research minden általa gyártott termékét addig tartja üzemben, amíg azt a tulajdonos kéri. A cég 40 éves fennállása alatt kiadott összes modellt megjavítják a műszerészek. A javításhoz rendelkezésükre állnak az alkatrészeken kívül a korabeli gyártási előírások, így garantálható, hogy a megjavított berendezés ugyanolyan magas szintű bemutatóra lesz képes, mint új korában. Büszkék arra, hogy még mindig van olyan 40 éves termékük, amely a zene mindennapi élvezetét elhozza a tulajdonos számára.

 

A termékek igáslovak, nem pedig múzeumi tárgyak

 

Az Audio Research bebizonyította azt, hogy a termékeik értékállók. Több általuk tervezett berendezés már gyűjtői statuszban van, amelyet az eredeti árának többszöröséért értékesítenek. A régi termékek azért tudják ilyen szinten megőrizni az értéküket, mivel más gyártókkal ellentétben ezeknek soha nem szűnik meg a támogatásuk. Az Audio Research sokkal többet jelent, mint egy elismert márkanév. Olyan befektetés a zene szerelmeseinek, amelynek értéke nem csak megőrződik, de az idő múlásával fokozódik.

Előreősítők

Integrált erősítők

Forráseszközök, analóg

Forráseszközök, digitális

Teljesítmény erősítők