AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Vertere Pulse D-Fi Cable System
20312
page,page-id-20312,page-parent,page-child,parent-pageid-20202,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
SeriesCables02T

A Vertere Pulse D-Fi kábelek.

 

Valódi muzikalitás a hordozható rendszerekhez

 

A zenei élmény továbbítható. A Vertere Pulse D-Fi kábelek iPod, táblagép, notebook, fejhallgató, asztali számítógép, Hi-Fi, vagy AV rendszerekhez való csatlakoztatására készültek.

 

Napjainkban a zenehallgatás gyakorlatilag bárhol, bármikor lehetséges. A Vertere Pulse D-Fi sorozat kínálata bármilyen igényt képes kielégíteni. A hordozható eszközök száma folyamatosan bővül, ez leginkább szembe tűnő a fejhallgató és a hordozható DAC készülékek esetében. A Vertere az igényes felhasználók számára tervezte a sorozatot, hogy mobil zenehallgatáskor se kelljen lemondani a minőségről.

 

A zenehallgatók új generációja a funkcionalitás mellett a minőségre is nagy hangsúlyt helyez, mert csak ilyen módon hozhatják ki a legtöbbet a készülékükből. A D-Fi sorozat kábelei jelentik a megoldást, ha a zenét a maga valójában szeretné hallgatni.