AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | K -szériás hangfalak
19547
page,page-id-19547,page-child,parent-pageid-19337,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

K-szériás hangfalak

cm_active_slider_k_lautsprecher-1440x720
ks_300_teaser_k_lautsprecher

K-Loudspeakers

 

Exkluzív megjelenés. Tömör alumínium. Innovatív technológia.

Ez a hangfal sorozat a legmagasabb minőségi, és innovatív kihívásoknak is megfelel úgy megjelenésben, mint a hangzás terén. A teljesen alumíniumból készült kabinet alkalmazása nem csak exkluzív megjelenést, de méretcsökkentést is lehetővé tett. A mélyhang átvitel, és a pontos tér ábrázolás ennek köszönhetően kisebb méretben is kiváló. Hangja természetes, részlet gazdag, a legmagasabb igényeket is kielégíti.

 

A K-szériás hangfalak kiváló kiegészítői lehetnek az E, és K-szériás elektronikáknak, valamint a Caruso sorozatnak. Ugyanúgy alumínium házba van felépítve, mint azok, emellett a bemutató minősége is tökéletesen illik hozzájuk. A K-sorozat tervezésekor fontos szempont volt, hogy jó kiegészítője legyen a megjelenésen túl hangzásban is a fent felsorolt szériáknak. Sztereó zenehallgatók, kis, és közepes surround rendszerek építéséhez javasolt. A széria két álló, egy center, egy mini, és két aktív hangfalat kínál. Akár egy teljes körülölelő hangrendszer, vagy egy aktív sztereó rendszer is összeállítható belőle. Az alumínium kézzel szálcsiszolt, felületkezelt fekete, vagy ezüst színben rendelhető. Mindkét színverzió magas minőségű ötvözetből készült, amely nem csak tetszetős megjelenést, de könnyű tisztítást is garantál.

Tervezési filozófia

 

Az elmúlt néhány évben folyamatosan emelkedik az igény a modern sztereó és házimozi rendszerek méretcsökkentése iránt. Természetesen a kisebb helyigény mellett a minőségről nem szeretnének lemondani a felhasználók. Manapság a felhasznált anyagok, és technológiák lehetővé teszik azt, hogy jóval kisebb méretben lehessen magas hangminőségű készüléket építeni. A T+A harminc éves tapasztalattal tervez kis méretű berendezéseket és hangfalakat, ezért pontosan tudják, hogy meddig lehet elmenni a csökkentéssel. A fizika szabályait természetesen meghazudtolni képtelenség, egy nagy űrtartalmú álló doboz mindig is teltebb mélytartomány lesugárzására lesz képes, mint egy kisméretű. Ám az új fejlesztések lehetővé tették, hogy a méretéhez képest meghökkentő jó mély és középhang átvitelt lehessen elérni. A K-széria ennek a határait tolta messzebbre azzal, hogy egy alumínium tömbből kialakított kabinetbe épített speciális tervezésű drivereket alkalmaz. A merev alumínium ötvözet lehetővé tette azt, hogy az oldalfalak vékonyabb kialakítása miatt a lehető legnagyobb belső űrtartalom legyen elérhető. A hagyományos fa kabinetek oldal vastagságának töredéke elég a merev felépítés kialakításához. A merev felépítés pedig nélkülözhetetlen a tiszta, erőteljes mélyhang átvitelhez. Pusztán a kabinet anyagának módosítása természetesen nem elegendő a kívánt cél eléréséhez, speciális driver szériát is terveztek hozzá.

A végeredmény mindenkit boldoggá tett. Az esztétikus megjelenés, a kis méret, és az audiofil bemutatás mód egyesült a K-széria hangfalaiban.

Technical Highlights

KS 300 Floor-standing speaker
Music power handling
180 Watts
Frequency range
30 – 45000 Hz
Cabinet
Aluminum
KS 350 Floor-standing speaker
Music power handling
150 Watts
Frequency range
40 – 45000 Hz
Cabinet
Aluminum
KC 550 Center speaker
Music power handling
150 Watts
Principle
3–Way
Cabinet
Aluminum
Drive unit MR-HR
co-axial
K-Mini Mini speaker
Music power handling
60 Watts
Principle
2-Way
Cabinet
Aluminum
Drive unit MR-HR
co-axial
CM Active Fully active bookshelf monitor
Principle
2–way bass reflex
Peak power
2 x 100 Watts
Automatic power on
CM Active Mini Fully active bookshelf speaker
Principle
2–way bass reflex
Peak power
2 x 35 Watts
Automatic power on
ks_300_teaser_komponenten

KS 300
Floor-standing loudspeaker

ks_350_teaser_komponenten

KS 350
Floor-standing loudspeaker

kc_550_teaser_komponenten

KC 550
Center speaker

ks_mini_teaser_komponenten

K-Mini
Mini speaker

cm_active_teaser_komponenten

CM Active
Active bookshelf monitor

cm_active__mini_teaser_komponenten

CM Active Mini
Active bookshelf speaker

k2_slider_ambiente_pink_sessel-1440x720
caruso_blu_ambiente_slider_caruso-1-1440x720