AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Loudspeakers
19337
page,page-id-19337,page-parent,page-child,parent-pageid-19279,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
solitaire_cwt_2000_se_teaser_o_g_lautsprecher-1440x960

Solitaire

 

Az új Solitaire hangfalakat a nagyon igényes audiofil zenerajongók számára fejlesztették. Sem a tervezés, sem a gyártás során nem alkalmaztak korlátozásokat, mivel a tökéletes hangfal megépítése volt a cél.

Criterion

Nem szokványos dolog CRITERION-nak elkeresztelni egy kiváló hangú, nagy teljesítményű hangfal szériát. Az 1982 óta futó széria komolyan rácáfolt a kétkedőkre. Több mint harminc éve melengeti az audiofil tábor szívét a hangjával úgy a két csatornás rendszerek, mint a házimozi kedvelőinek.

criterion_tcd_110_teaser_o_g_lautsprecher-1440x960

Pulsar 20

Az új Pulsar széria zászlóshajója az S 350, amely egy igazi három utas álló hangfal. Ebben a modellben csúcsosodik ki a Pulsar széria kimagasló hangminősége, a kidolgozott hangzása, a gyönyörű formaterve, és a kiváló ár érték aránya.

A két erőtelje mélysugárzó a belül többszörösen merevített kamrába szerelve dolgozik. A merevített membrán, és a kemény porvédő hihetetlen precíz, nagy erejű mélyhang tartomány előállítására képes.

K -Loudspeakers

A T+A közel harminc éve fejleszt, és épít aktív hangfalakat, és nem szégyellik bevallani, hogy ez az egyik kedvenc koncepciójuk. Számtalan fizikai szabály nehezíti egy teljesen aktív hangfal tervezését, ám ezek mindegyikét sikerült leküzdeni a K-széria megépítésekor. Az eredmény egy esztétikus hangfal, amelynek tiszta, és hihetetlenül dinamikus a hangzásképe. Teljesen uralma alatt tartja a környezetét minden körülmények között, emellett a hangja képes a finom felbontás részletek megjelenítésére

cm_active_teaser_lautsprecher-1440x960

CS Mini

Ha pusztán a fizikai méretét nézi, a CS Mini egy kisméretű hangfal. A mindössze 13 cm széles, 15 cm mély, és 22 cm magas hangfal hangja a nagyobb méretű egységeket is megszégyeníti. Ez a masszív alumínium házának köszönhető, mivel nincsen szükség olyan anyagvastagságra, mintha fából épült volna.