AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Audio Systems
19336
page,page-id-19336,page-parent,page-child,parent-pageid-19279,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

HV-széria

Az új High-End széria tervezésének hátterében a HV (magas feszültség) koncepció áll. Azoknak az audiofil „két csatorna” szerelmeseknek épült a széria, akik a lehető legmagasabb minőséget várják el. A gyönyörű kidolgozású alumínium design csak egy a HV széria hihetetlen tulajdonságai közül. A fejlesztés, és a kivitelezés példátlan minőségű a kategóriában.

 

R-széria

Az R-széria a T+A legrégibb, és legfontosabb termékcsoportja. Elsőként 1992-ben mutatták be ezt a rendszer filozófiát, amelyből csak akkor mutatnak be újdonságot, ha az új szintre emeli a szériát. Az új R-széria teljesen új fejlesztés. Két integrált erősítőt kínál. A lapos kivitelű 2000R, és a magasabb PA 2500R modelleket. Az integrált erősítőkön kívül megtalálható az MP 2000R DAC/hálózati lejátszó, és a G 2000 analóg lemezjátszó a sorozatban.

pa2000_teaser_audiosystem-1440x960

E-széria

Újító. Hatékony. Nagyon zenei.
Az ultra-kifinomult technológia az R-sorozatban a legmodernebb erősítő koncepciókkal és kiváló fémházba ágyazva kombinálva kiváló hangminőséget és verhetetlen ár / teljesítmény arányt eredményez.

DAC 8 DSD
AMP 8

A DAC 8 egy nagyon magas minőségű digitál-analóg konverter, amelyet első osztályú alkatrészekből építettek. Az elegáns készülékház kis méretű. Ha már csak egy jó végfok hiányzik a High-end rendszeréhez, itt van az AMP 8. Mindkét készülék alumínium házas, hatalmas teljesítményre képes nagyon magas felbontásban. Egymásnak teremtették őket.

Caruso blu

Az általuk valaha épített legkisebb, legokosabb, és legszebb zene rendszerek neve Cala, és Caruso Blu. A Caruso Blu kompakt műszaki tökéletesség, de a Cala nevű lánytestvér is nagyon sokoldalú. A készülékek azok számára épültek, akik nem akarnak lemondani az extrém magas hangminőségről, de kompakt méretű sztereó, kézzel készült berendezést keresnek. A funkciók listájába nem lehet belekötni. Azzal együtt, hogy mindkét széria kisméretű, műszaki szempontból bármire képesek. Igazi mindentudók, és nagy teljesítményre képesek a polcon, de akár az asztalon is. A megjelenés eleganciájára sem lehet panasz. Kis méretük ellenére a Cala, és a Caruso Blu nagyszerű berendezések.

Cala D

A Cala D a Cala továbbfejlesztett változata. Új funkciók beépítésével fokozza tovább az alapmodell által biztosított lehetőségeket. Ideális megoldás olyan zenekedvelők számára, akik kis méretű, de magas minőségű sztereó rendszert keresnek igényes kidolgozással.

cala_d_teaser_audiosystem-1440x960

K-széria

Hangzás klasszikusok.

A K-széria design filozófiája sok ezer felhasználó figyelmét vonta magára a hihetetlen hangminőségével, a kimagasló képminőségével, az egyszerű kezelhetőségével, és az elegáns megjelenésével. Mindezt sikerült egy kompakt készülékben ötvözni.