AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | SONUS FABER VENERE WALL Audiophile Monitor Hangfal
19078
page,page-id-19078,page-child,parent-pageid-15791,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Venere Wall

Amint azt a neve is sugallja falra függesztéshez lett tervezve. A Wall egy sokoldalú hangfal, amely többféle hangrendszerben is alkalmazható. Ha a két csatornás rendszerét helyhiány miatt a falra szeretné függeszteni, ideális megoldást talált. Ugyanez a szerelés mód lehetséges a falra függesztett TV készülék két oldalán való elhelyezéshez. Kis méretével, elegáns megjelenésével, és kimagasló hangminőségével tökéletes választás lehet.

A kabinet tervezésekor különleges elvárások teljesítéséhez kellett igazodni, hiszen a méret és az elhelyezés a hangzás minőségét nem szabad, hogy lerontsa. A párhuzamos felületek csökkentésével az állóhullám, és a rezonancia tökéletes kontrol alá került. A 29 mm-es selyem dómot az elismert német DKM gyártó szállítja. A széles sugárzási karakterisztikája ennél a hangfalnál elengedhetetlen. A mélyközép tartományt egy 150 mm-es Curv membrános aktív, és egy 150 mm-es passzív radiátor állítja elő.

A front panel hullámterelő karakterisztikája úgy van kialakítva, hogy élő összhangot teremtsen a driverek és a ház között. Könnyen kezelhető, egyszerűen felszerelhető hangfal. A Venere szériához illeszkedő hangzás világa akár egy multicsatornás rendszer háttér sugárzójaként is alkalmazhatóvá teszi.

SPECIFIKÁCIÓ

venere-wall
  • Rendszer: 2-utas zárt, falra szerelhető hangfal passzív radiátorral
  • Magas: 29 mm-es selyem dóm
  • Mélyközép: 1×150 mm + 1×150 mm passzív radiátor
  • Javasolt erősítő teljesítmény: 30 – 150 W
  • Méretek: 291x500x170 mm
  • Színek: Fekete, Fehér és Dió  amely 20% feláras

SZÍNVÁLASZTÉK

black

FEKETE

sonus faber aida hangfal 13

FEHÉR

wood

WOOD

Kérdése van? Szakértőink örömmel segítenek!