AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Sonus Faber Chameleon B Monitor Hangfal
19146
page,page-id-19146,page-child,parent-pageid-15791,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Chameleon B

Milyen hangulatban van?

A Vicenza bázisú Sonus Faber a Chameleon sorozatával a kortárs audiofil közönség számára tervezett egy ikonikus hangfal szériát. Az innovatív formaterv, a hangminőség, és a kivitelezés mind Made in Italy.

A kézzel készült Chameleon amellett, hogy magán viseli a Sonus Faber összes ikonikus design elemét, korábban soha nem látott testreszabás lehetőséget kínál. A hangfal ház teljesen bőrrel van borítva, és a hangszórók alumínium beszerelő kerete finom design elemként van megjelenítve. Az oldal panelek borítása tetszés szerint cserélhető.

Ilyen módon a kivitel kiválasztása nem jelent állandóságot, a megrendelő ízlése szerint változtatható a megjelenés. A Sonus Faber Chameleon tulajdonosok élvezhetik a szabadságot, hogy tetszés szerint módosítsanak a hangfal megjelenésén, ha azt a saját belsőépítészeti megoldásaikhoz szeretnék harmonikusan illeszteni.

A Sonus Faber Chameleon sorozat optimális megoldást kínál azok számára, akik a megfizethető, azonnali megoldásokat keresik a zenehallgatás igényeikhez.

A három tagból álló Sonus Faber Chameleon sorozat tökéletes megoldást kínál a sztereó zene szerelmesek, és a multicsatornás rendszerek kedvelőinek is. Egy álló, egy polc hangfal, és egy center, amelyek tökéletesen a környezethez illeszthetők, legyen szó hatalmas, vagy kisebb méretű meghitt hallgató szobáról.

A szobában megfelelő módon elhelyezve a Chameleon B le fogja nyűgözni a tökéletes bemutatás módjával. Az igényes zenekedvelők számára is tökéletesen tolmácsolja az élő zene minden érzelmi hatását.

TULAJDONSÁGOK

chameleon_fianchi_-48586628

A név

 

A Chameleon sorozat új értelmet ad a testre szabás fogalmának a cserélhető oldalpanelekkel. Korábban ilyen mértékű változtatásra soha nem volt lehetőség.

chameleon_linee_410212675

A projekt

 

Egyszerű, letisztult vonalak és a modern stílus tökéletes összhangja. A kabinet enyhén trapéz formája a lekerekített sarkokkal a Sonus Faber korábbi modellekre emlékeztet.

chameleon_collection_689031893

Sztereó, vagy multicsatornás alkalmazás

 

A Sonus Faber Chameleon sorozat optimális megoldást jelent a sztereó zenehallgatás, és a multicsatornás hangrendszerek építésére is.

chameleon_pelle-alluminio_-1584856597

A hangfal ház

 

A teljes bőr bevonat, és a driverek alumínium kerete harmonikus egységet alkot. A könnyedén cserélhető oldal panelek teljes szabadságot biztosítanak a megjelenés tetszés szerinti változtatásában.

SPECIFIKÁCIÓ

chameleon_b_colors(0)
 • Rendszer: 2-utas polc szellőztetett doboz
 • Magas sugárzó: 29 mm-es ferrofluid nélküli Sonus Faber tervezésű dóm.
 • Középsugárzó: 1×150 mm-es hőkezelt polipropilén membrános ultra dinamikus és lineáris Sonus Faber design.
 • Keresztezési frekvencia: 2.500 Hz
 • Frekvencia átvitel: 50 Hz – 25.000 Hz
 • Érzékenység: 87 dB (2,831 V/1m)
 • Nominális impedancia: 4 ohm
 • Javasolt erősítő teljesítmény: 30 – 150 W torzítás nélkül
 • Maximális bemeneti feszültség (IEC-268-5): 20 V rms
 • Méretek (Mag x Szé x Mé): 315,5x185x283 mm
 • Külön megvásárolható dedikált állvány méretek (Mag x Szé x Mé): 725x306x370 mm
 • Súly/darab: 6,7 kg
 • Választható színek: fehér, fekete, piros, narancs, metál szürke, metál kék

SZÍNVÁLASZTÉK

finitura_white

finitura_nero

finitura_rosso

finitura_arancio

Kérdése van? Szakértőink örömmel segítenek!