AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Sonus Faber Olympica Nova I Állványos Hangfal
22040
page,page-id-22040,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Egy új és izgalmas projekt.

Sonus faber Olympica Nova I a sorozat állványos hangfala, amely elegáns megjelenésével és letisztult hangjával bármely nappali dísze lehet.

Természetes bőr:

A természetes bőr bevonatú magas és középsugárzó betét a Voice of Sonus faber ikonikus megjelenés formája. Nem csak esztétikai szerepe, de hangzás javító szerepe is van. A bőr bevonatot kézzel feszítik fel a berakás  fa anyagára.

Magas sugárzó:

A 28 mm-es DAD (Damped Apex Dome) selyem dóm gyönyörű magas tartományt garantál. A csillapításként alkalmazott apex helyi csillapítással éri el ugyanazt a hatást, amire csak egy jóval nagyobb hullámterelő lehetne képes. A hangszóró kosara új tervezés, jelentősen fokozza a driver merevségét, ezáltal torzítás mentes hangzásra képes széles frekvencia tartományban.

Mélyközép sugárzó:

A mélyközép két fő jellemvonásában tér el a gyártó által más hangfalakban használt közép sugárzóktól. A porvédő fedél rost erősítésű, és légmentes lezárást biztosít, ami torzításmentes hangot garantál. A másik különbség a mélytartományra optimalizált lengő cséve és a nagy löket. Ezek együttesen képesek megfelelő mélytartomány megjelenítésre, ami minden állványos hangfal esetében sarkalatos kérdés.

A fa részek:

Az oldal panelekhez hasonlóan az előlap és a fedőlap is dió vagy wengé természetes faanyagból kézi munkával készül. Válogatott faanyagból épül, amelynek erezet mintáját egyedileg válogatják párba.

Reflex port:

Egy darab alumíniumból extrudált Stealth Ultraflex rendszer amely ultra alacsony turbulanciát garantál, így elkerülhető a levegő mozgás által keltett zaj. A fém idom a kabinet teljes magasságában végig fut.

A keresztváltó:

A szabadalmaztatott Paracross Topology keresztváltó jóval kevésbé érzékeny a rádiófrekvenciás zavarokra, mint bármely hagyományos kivitel. A szűrő áramkörökben a Clarity Cap Sonus fabernek gyártott speciális verziót alkalmazzák.

SPECIFIKÁCIÓ

olympica-nova
  • Rendszer: 2-utas full para-aperiodikus Stealth Ultraflex szellőztetett álló hangfal
  • Névleges impedancia: 4 ohm
  • Javasolt erősítő teljesítmény: 35 – 250 W
  • IEC268-5 maximális bemeneti feszültség: 20 Vrms
  • Keresztezési frekvencia: 2.500 Hz
  • Átviteli frekvencia tartomány: 45 Hz – 35.000 Hz
  • Érzékenység: 87 dB SPL (2,83V/1m)
  • Méretek állvánnyal: 1078x282x395 mm
  • Súly: 10,5 kg /db
  • Színek: Dió vagy Wenge

Kérdése van? Szakértőink örömmel segítenek!