AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | McIntosh lejátszók
18173
page,page-id-18173,page-parent,page-child,parent-pageid-17528,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

McIntosh lejátszók

 

mcintoshap1audioplayerxl0

McIntosh AP1 lejátszó

 

A McIntosh AP1 legújabb verziója az Apple Store-ból tölthető le, és a McIntosh kijelzés módot produkálja a mobil Apple kompatibilis berendezés kijelzőjén. Azokon a McIntosh berendezéseket alkalmazható, amelyek támogatják az AirPlay funkciót. Az új termékek közül ilyen lehet például a McAire. Az iPhone, az iPod, az iPad iTunes tartalma játszható le az alkalmazás használatával.

Tovább
McIntosh_MB100_Front_Hálózati-lejatszo

McIntosh MB100 High-End Hálózati Lejatszó

 

Manapság, amikor a zene különböző módon tárolt, vagy megosztott formája is rendelkezésére áll, igazán nagy szüksége van egy kifinomult, egyszerűen kezelhető eszközre, amelynek használatával mindenhez hozzáfér. Az MB100 Media Bridge ideális választás, mert minden webes, és merevlemezen digitális formában tárolt – beleértve a tömörítetlen, veszteség mentes 24 bit/192 kHz fájlokat – zenei anyag lejátszását biztosítja úgy, hogy közben élvezheti a legendás McIntosh hangminőséget.

Tovább
McIntosh_MB50_Halozati-zene-lejatszo

McIntosh MB50 Streaming Audio Player

 

Helyezze vezeték nélküli alapokra az otthoni audio rendszerét. Az MB50 DTS Play-Fi technológiája teljes szabadságot és rugalmas vezeték nélküli lejátszást biztosít a WiFi hálózatán keresztül. Mivel a DTS Play-Fi kiváló minőségű átvitelt biztosít, akár vezeték nélkül is élvezheti a legendás McIntosh hangzást.

Tovább
XL_MCD1100_D_new_10

McIntosh MCD1100 High-End 2 Csatornás CD/SACD Lejátszó és Dac

 

A True Quad Balanced design négy DAC egységet használ sztereó csatornánként. A készüléken 5 digitális bemenet található, amelyek mindegyike 32 bit támogatással rendelkezik. USB bemenet is található a készüléken 32 bit 192 kHz mintavételezés támogatással.

Tovább
XL_MCD301_front0-640x556

McIntosh MCD301 2 csatornás CD lejátszó

 

Az MCD301 lejátszó lélegzet elállító minősége a normál CD lemezen, és az SACD lemezeken magasra teszi a lécet a műszaki, és a bemutató minőség szempontjából is. A felsorolás lista élén foglal helyet a szupercsendes SACD/CD mechanizmus, amely alumínium öntvény háza tökéletesen rezonanciamentes lejátszást biztosít.

Tovább
XL_MCD500_front_D0

McIntosh MCD500 2 csatornás CD lejátszó

 

Az MCD500 lejátszó a kivételes hangminőséget és a rugalmasságot kombinálja a különleges parallel DAC felépítéssel. Négy darab 24 bit 192 kHz PCM/DSD DAC konvertert tartalmaz csatornánként, amelyeket differenciál szimmetrikus elrendezésben alkalmaz. Ez a topológia elképesztően alacsony zaj, és torzítás mellett hihetetlen élethű analóg hullámforma konverzióra képes. A rendkívüli linearitás csodálatos élménnyé teszi a zenehallgatást.

Tovább
XL_MCD550_Front_Top0

McIntosh MCD550 High-End 2 Csatornás CD/SACD Lejátszó és Dac

 

Fedezze fel újra a CD gyűjteménye hangzásvilágát az MCD550 lejátszóval. Az SACD/CD lejátszó kimagasló szintű bemutatója csodálatos élményt fog szerezni zenehallgatás közben. Az MCD550 8 csatornás 32 bit 192 kHz PCM/DSD digitál-analóg konvertert alkalmaz, amelynek széles dinamika tartománya, és extrém alacsony torzítása van.

Tovább
McIntosh_MCT450_SACD-CD-transport

McIntosh MCT450 High-End SACD/CD Transport

 

Az MCT450 a legtöbbet hozza ki a CD gyűjteménye hangjából. Bármelyik McIntosh készülékkel párosítható, amelynek van digitális bemenete, legyen az házimozi processzor, integrált erősítő, vagy előerősítő. Digitális szimmetrikus, koaxiális, és optikai kimenetek mellett a DIN csatlakozás tökéletes rugalmas felhasználhatóságot biztosít.

Tovább
XL_MT10Front_D0

McIntosh MT10 High-End 2-Csatornás Lemezjátszó

 

Mivel a tracking, az anti.-skating, és a cartridge pozíció is pontosan be lett állítva a gyárban, a McIntosh MT10 azonnali magas szintű bemutatóra képes minimális setup mellett. Az alumínium ötvözet kar két vízszintes (zafír), és két függőleges (kerámia) csapágyazáson mozog rendkívüli pontossággal. A 0,5mV-os mozgó tekercses cartridge tartozék. (Ébenfa test, és elliptikus stylus.)

Tovább
XL_MT5_Angle3

McIntosh MT5 High-End 2-Csatornás Lemezjátszó

 

Tovább
XL_MVP891_10

McIntosh MVP891 High-End 3D Blu-Ray Lejátszó

 

Az MVP egyesíti magában a legújabb DVD multicsatornás audió, a DVD/BluRay 3D jelfeldolgozást, és a kimagasló hangminőséget akár sztereóban is. Különálló sztereó hangjel kimenete van a dedikált 7.1-csatornás szekció mellett, ezért mindkét formátumon a maximális minőség érhető el. A 3D videó és az összes HDMI kényelmi jellemző be van építve, emellett a front panel USB bemenetről is képes a hanganyag lejátszására.

Tovább
McIntosh_MVP901_Bluray-lejátszó

McIntosh MVP901 High-End 3D Blu-Ray Lejátszó

 

Tovább
McIntosh_RS100_Vezeteknelküli-hangsugarzo-par

McIntosh RS100 Vezetéknélküli Aktív Hangfal és Streaming Audio Player

 

Az RS100 vezeték nélküli hangfal a zenei streaming teljes szabadságát biztosítja, mert a szobában bárhol elhelyezhető. A DTS Play-Fi technológia teszi képesé arra, hogy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül bármely mobil készülék tartalom lejátszható legyen a WiFi hálózatra csatlakoztatott forrásokról.

Tovább