AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | McIntosh Előerősítők
17490
page,page-id-17490,page-parent,page-child,parent-pageid-17528,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

McIntosh High-End előerősítők

m_c1100c_and_c1100t_angle_left

C1100 High-End Sztereó Csöves Előerősítő

 

A C1110 előerősítő a bemutató új szintjét éri el, és tovább fokozza a McIntosh luxus érzetét. Ez a készülék a McIntosh által valaha épített legalacsonyabb zajszintű berendezés. A két vázra történő építés ahol a tápellátás, és az audió rész teljesen külön egység, tette lehetővé a különleges jellemzők elérését. A hang reprodukciója a lehető legtermészetesebb, így a zenehallgatás élménye a maximális lesz.

Tovább
m_c52_front_top

C52 High-End Sztereó Előerősítő

 

A C52 a legfejlettebb, a gyártó által egy chassisra valaha épített legjobb félvezetős előerősítő. Röviden így jellemezték a készüléket, amelyet virtuálisan bármilyen rendszerbe be lehet illeszteni, és minden formátumot, beleértve a DSD fájlokat is képes lejátszani.

Tovább
m_c2600_front_top_usb

McIntosh C2600 High-End 2 Csatornás Csöves Előerősítő

 

A zene élvezete úgy, ahogy Ön akarja. A sokoldalú C47 előerősítő 12 műsorforrás jelét képes fogadni, és támogatja a legtöbb új nagy felbontású formátumot, közöttük a DSD fájlokat is.

Tovább
m_c47_front_top

C47 High-End Sztereó Előerősítő

 

A zene élvezete úgy, ahogy Ön akarja. A sokoldalú C47 előerősítő 12 műsorforrás jelét képes fogadni, és támogatja a legtöbb új nagy felbontású formátumot, közöttük a DSD fájlokat is.

Tovább
m_mp100_front_top

MP100 High-End Phono előerősítő és A/D konverter

 

Az MP100 az első McIntosh lemezjátszó előerősítő, amely tervezésekor figyelembe vették az új és a tapasztalt vinyl hallgatóság igényeit. Kimagasló minőségű színpad bemutatóra, – és ami a legfontosabb – a legmagasabb szintű zenei élmény tolmácsolására képes.

Tovább
m_d150_front_top_dsd

D150 High-End 2 Csatornás DSD Digitális Előerősítő

 

A D150 digitális sztereó előerősítő kiterjeszti a McIntosh rendszerek alkalmazási területét a legújabb DSD, és DXD formátumok lejátszási lehetőségével. Az USB bemenetén 32bit 384 kHz jelekig mindent fogad. Támogatja a DSD64, DSD128, DXD352,8, és a DXD384 kHz formátumokat. Két koaxiális, és két optikai bemenetén 24bit 192 kHz jeleket képes fogadni. Ennél egyszerűbb módon nem teheti naprakésszé a rendszerét.

Tovább
m_c47_front_top

C1000 High-End 2 Csatornás Csöves Előerősítő

 

C1000 2-csatornás Előerősítő,  Konfigurálható Csöves/Solid-state/Controller, Dual mono design

A C1000 sztereó előerősítő multi chassis design, amely azt jelenti, hogy a tápegység és vezérlő rész külön van az audio egységtől. Ez a formaterv tökéletes izolációt biztosít a vezérlés, és a hang egységek között.

Tovább
m_c50_d

C48 High-End 2 Csatornás Előerősítő

 

Hihetetlen rugalmasságával a C48 lehet az előerősítő, amit keres. Mozgó tekercses, és mozgó mágneses bemenet szekció mellett címezhető digitális bemenetek garantálják a márka kimagasló hangzását minden műsorforrásról. A C48 képes a dedikált USB bemenetén fogadni a számítógépen tárolt zenei fájlokat. Az 5-sávos hangszín teljes egyéni beállítás szabadságot biztosít. A C48 előerősítő tökéletes választása lehet minden zenekedvelőnek.

Tovább
c1000trio_preamp-l_m

C500 High-End 2 Csatornás Előerősítő

 

2-csatornás előerősítő, Elektroncsöves, vagy Solid-State, Phono MM, és MC

A C500 sztereó előerősítő különleges két egységes kivitelt kínál, amelyben a tápegység, és a szabályzó részek külön vannak választva az audio jelfeldolgozó egységtől. A két egységes felépítésnek köszönhetően a legtermészetesebb audio bemutatás mód érhető el.

Tovább
m_c500_group

C2500 High-End 2 csatornás Csöves Előerősítő

 

C2500 2-csatornás elektroncsöves előerősítő,

A legendás McIntosh elektroncsöves hangzás és a nagy felbontású digitális audió lejátszás kombinációja

A C2500 elektroncsöves előerősítő a legendás McIntosh vákuumcsöves hangzást kombinálja napjaink technológiájával.

Összesen 15 bemenete közül két lemezjátszó (egy MM, és egy MC), és öt digitális kínálatával minden modern, és régebbi berendezése csatlakoztatható. A hat kettős dióda romantikus elektroncsöves hangzást produkál. A digitális bemenetek 32 bit 192 kHz formátumig mindent támogatnak

Tovább
m_c2500_front_top

C50 High-End 2 Csatornás Előerősítő

 

A C50 az első McIntosh előerősítő, amely kombinálja az analóg sztereó források csatlakozási lehetőségét négy címezhető digitális bemenettel. A zene népszerű tárolási módja a számítógép, amelyet a dedikált USB bemenethez lehet csatlakoztatni. Programozható nyolc sávos hangszín szabályzással egyéni korrekciót végezhet. A C50 kombinálható multicsatornás rendszerrel is, a Home Theater Pass Through funkció alkalmazásával

Tovább