AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Egyéb rendszerek
18177
page,page-id-18177,page-parent,page-child,parent-pageid-17528,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

McIntosh Egyéb rendszerek

 

McIntosh_MEN220_D

McIntosh MEN220 High-End Szoba akusztikai korrekciós processzor

 

Különleges minőségű szoba hangzás korrekció érhető el az egyéni equalizer beállításokkal, és a 2-utas keresztváltó funkció alkalmazásával, amely könnyen kezelhető, és nagyon jól alkalmazható például egy sztereó rendszer meghajtására.

Tovább
McIntosh_MHP1000_Fejhallgato

McIntosh MHP1000 High-End Fejhallgató

 

Az MHP1000 ugyanolyan kiemelkedő hangzásbeli képességeket kínál, mint a McIntosh hangfalak, hogy fokozza a zene élvezetét.

Tovább
McIntosh_MR87_High-End_Tuner

McIntosh MR87 High-End Rádió Tuner

Az AM, és FM adók rendkívüli pontossággal hangolhatók be a nagy tömegű forgató gomb, és a teljes vételi tartományt mutató skála alkalmazásával. Összesen 20 AM és FM adót menthet a memóriába.

Tovább
XL_MX121_10

McIntosh MX121 High-End AV Vezérlő Központi Egység

Az MX121 házimozi processzor egy igazán különleges egység. Könnyen használható, és mégis a csatlakozási lehetőségek olyan palettáját biztosítja, amely a legkényesebb igényeket is kielégíti.

Tovább
XL_MXA60_20

McIntosh MXA60 High-End 2 Csatornás Csöves Mini HiFi

 

Az MXA60 integrált audio rendszert komoly kihívás volt megalkotni, hiszen kis méretben kellett előállítani az élethű hangzást. Már nem feltétlenül kell nagy méretekben gondolkodnia, ha hifi sztereó megoldást keres a dolgozó szobába, a hálószobába, esetleg a hétvégi házába.

Tovább
MXA70_Angle_XL.jpg

McIntosh MXA70 High-End Mini Hifi Rendszer

 

Az MXA70 integrált audio rendszer tartozék kompakt méretű hangfalait egy beépített 50 wattos erősítő hajtja, amelyet kifejezetten a kétutas hangfalak meghajtására terveztek.

Tovább
McIntosh_MXA80_Front_Top_Balanced

McIntosh MXA80 High-End Mini Hifi Rendszer

 

Tovább