AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | ELAC Line 260
18734
page,page-id-18734,page-parent,page-child,parent-pageid-16690,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
ELACline260family-1500x800

260-AS SOROZAT ÁLTALÁNOS BEMUTATÁSA

A tökéletesre fejlesztett hang

A műszaki finomság, és a gyönyörű megjelenés egyesül ebben a szériában. Az erőteljes mélytartomány, a legújabb generációs JET 5 magas, és az alumínium szendvics mélyközép kivételes minőségű bemutatóra képes. A forma nem csak gyönyörű, de funkciója is van. Minimalizálja a rezonanciákat, és a hagyományos kabinet formának több reflektációs problémáját is megszűnteti.

Részletek

LINE_260_crystal_membrane_driver-1500x1180

Crystal membrán

A Crystal membrán szemet gyönyörködtető felülete több, mint design elem. A szabadalommal védett membrán az Elac Alumínium szendvics AS technológiáján alapul. A kristály lapokat formázó alumínium felület papír rétegre van rögzítve egy speciális ragasztó réteggel, ez alkotja a szendvics szerkezetet. A rendszer legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag megszűnteti a membrán rezonanciát, amely nem csak elszínezi a hangot, de dinamika csökkenést is okoz. A driver csévetest különleges kiképzése jelentősen növelte az átviteli tartományt, a nagyobb membránkitérés pedig csökkentette a torzítást a magas hangerősségen. Így el lehetett elérni, hogy a hangsugárzó méretéhez képest meghökkentő teljesítményre, és átviteli jellemzőkre tegyen szert.

Down-firing rendszer

Az FS 267 álló hangfalon a kicsatoló cső lefelé mutat, így a hangfal annyira nem érzékeny az elhelyezésre.

LINE_260_down_firing_port-1500x1180
LINE_260_jet_5_tweeter-1500x1180

JET 5 magas sugárzó

A JET 5 az Elac legújabb fejlesztésű magas sugárzója. Igazi magas kategóriás hangzásra képes széles átviteli tartománnyal, elképesztő dinamika, és gyorsaság mellett. A JET magasak igazi legendává váltak az audió technikában, nemzetközileg elismert hangzásuk az Elac egyik védjegye.

A JET sugárzó az elismert Air Motion Transformer technológia tovább fejlesztése. Dr Oskar Heil alap ötlete volt vékony fólia membrán, amelyet erős neodymium mágnes rudak hajtottak. Ez a motor felépítés sokkal gyorsabb mozgást tesz lehetővé, mint a hagyományos piszton felfüggesztés. A megnövekedett érzékenység kimagasló dinamikával párosult. A JET folyamatosan fejlődik, ahogy az aktuális kor technológiája engedi. A legújabb generáció frekvencia átvitele már 50 kHz-ig terjed, jelentős hangnyomás létrehozása mellett.

A JET magas lelke a hajtogatott fólia membrán. A 0,84 mm fólia vastagság rendkívül pontos gyártási technológiát igényel. Két SCARA robot végzi a JET magas sugárzók nagy pontosságú ragasztás, és illesztés műveleteit. Ezalatt emberi kéz nem érinti az alkotó elemeket, mivel az képtelen az ennyire finom mozdulatokra. A folyamatos fejlesztésnek köszönhetően a JET 5 levegős színpad ábrázolása, és az 50.000 Hz-ig tartó átvitele ideális DVD, és SACD lemezek hanganyagaihoz.

Mágneses rögzítésű porvédő

A 260-as sorozat minden tagjának porvédőjét mágnesek rögzítik az előlaphoz, így ha leveszi azokat például zenehallgatáshoz, semmiféle rögzítési pont nem zavarja a látványt.

LINE_260_grille_magnets-1500x1180
LINE_260_speaker_feet-1500x1180

Hangfal láb

Az FS267 hangfal lábazata M8 méretű tüskéken áll, amely kiváló padló leválasztást garantál. Természetesen lehetősége van arra, hogy gumi betétekre állítva használja, ha a padlót meg akarja óvni a hegyes tüskétől.

hero_ELAC_FS-267_Black-High-Gloss

ELAC FS 267 Hangfal

 

Engedje, hogy magával ragadja az Elac portfolio két legújabb termékének könnyed hangja, és induljon velük egy feledhetetlen zenei kalandra.

Tovább
hero_elac_bs-263_black-high-gloss_20140402_cgw_7d_22355_rgb-8bit-wmirror-free-1500x800

ELAC BS 263 Monitor Hangfal

 

Ne hagyja magát megtéveszteni! A BS263 kompakt mérete ellenére kivételes hangminőségre képes. Az a tény, hogy a doboz méretének növelésével progresszív módon fokozható a mélyhang átvitel, egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy kisméretű doboz nem képes a nagyon mély hangtartományt előállítására!

Tovább