AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | ELAC Element EA101EQ-G Sztereó Integrált Erősítő
21552
page,page-id-21552,page-child,parent-pageid-16690,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
ELAC_EA101EQ-G_image2-1500x1000

ELAC Element EA101EQ-G Sztereó Integrált Erősítő bemutatása

Az Element széria: Erő, teljesítmény és érték

A Debut, és az Uni-Fi széria bemutatása után eljött az idő, hogy a mérnökök megtervezzenek egy olyan erősítőt, amely sokoldalúan alkalmazható, és bemutatójának minőségével kiérdemelje az Elac nevet. Így született meg az Element széria. Tiszta lappal kezdtek, egyetlen cél lebegett a szemük előtt. Megépíteni a legerőteljesebb, sokoldalú, egyszerűen használható integrált erősítőt. Rendkívül fontos szempont volt az, hogy a hangminőségben ne legyen megalkuvás, de az újdonság az árkategóriáját meghaladó bemutatóra legyen képes.

A BASH technológia rövid bemutatása:

A készülék lelke a Bash Tracking erősítő fokozat, amely 80 Watt csatornánkénti teljesítmény leadására képes 4, vagy 8 ohmon. Kapcsolóüzemű tápegységet kombináltak egy klasszikus AB osztályú teljesítmény erősítővel. A tápegység 400.000 másodpercenkénti kapcsolás frekvenciája a bejövő jel minden rezdülését képes pontosan követni, ahogy azt az AB teljesítmény erősítő igényli. A kis értékű headroom elengedhetetlen ahhoz, hogy a mozifilmek hanganyagán, és a modern zenei stílusokon maximális legyen a hatékonyság.

Az App vezérlés mód szabadsága:

Az Elac ingyenesen letölthető iOS és Android alkalmazásán keresztül a rendszer teljes uralom alatt tartható akár egy okos telefonnal is.

Az Auto Blend and Calibrate technológia:

Az ABC technológia automatikusan a szoba hangzás viszonyaihoz igazítja a beállításokat, így tökéletesen sík frekvencia átvitel, és sebészi pontosságú mélyhang átvitel érhető el a hallgatási pozícióban.

Bemenet átnevezés:

Minden bemenet átnevezhető, így könnyedén azonosítható az aktuális műsorforrás. Az egyéni megnevezés fog megjelenni az App kijelzésben, és az erősítő front panel kijelzőjén is.

Távvezérlés kódtanulás:

A készülék bármilyen másik távvezérlőről képes megtanulni a vezérlés kódokat, így az Element szériás erősítőjét bármely másik komponens infravörös távvezérlővel vezérelheti.

A nappali szórakoztató központja:

Az integrált erősítőbe beépített Dolby Digital dekódernek köszönhetően az Element a nappali szórakoztató központja lehet. A TV hangjelét rácsatlakoztatva a műsorok nézésének élménye más dimenzióba emelkedik.

Megváltoztatja a szabályokat

80 W csatornánkénti teljesítményű integrált erősítő, DSP funkcióval
Ezzel az integrált erősítővel jelzi az Elac, hogy visszatért az erősítő gyártás világába. Az Element EA101EQ-G integrált erősítő megoldja a kétcsatornás rendszerek mindkét nagy problémáját. Megteremti a tökéletes összhangot a front és a mélysugárzó hangfalak között, és elvégzi a szoba akusztikájához való hangzásoptimalizálást. A fejlett DSP, és az innovatív okos telefon alkalmazás minden a vezérléshez, és a beállításhoz nélkülözhetetlen művelethez felvértezi.

Igazi audiofil rendszer elfogadható áron.

Az EA101EQ-G új játékszabályokat, és normákat állít fel az integrált erősítők piacán. A több módon való vezérelhetőség, a rugalmas alkalmazás módok mellé a kompromisszum nélküli hangminőséget rendeli. Ha egyszer megtapasztalja, hogy mire képes különösen a Debut, az Uni-Fi, vagy a Line 240.3 hangfalaival együtt, a hangzás világa örökre meg fog változni.

RÉSZLETEK

Műszaki adatok:

Erősítő: BASH Digital Fidelity Tracking Amplifier technológia

Folyamatos kimeneti teljesítmény:

2 x 80 Watt 2 csatornán 4 ohm @ 1kHz
2 x 40 Watt 2 csatornán 8 ohm @ 1kHz
2 x 70 Watt 2 csatornán 2 ohm @ 1kHz
Kimeneti teljesítmény CEA 2010

120 Watt 1 csatornán vezérelve 4 ohm @ 1kHz
65 Watt 1 csatornán vezérelve 8 ohm @ 1kHz
170 Watt 1 csatornán vezérelve 2 ohm @ 1kHz
Torzítás: THD+N, 1kHz:

4 ohm 70 Watt @ 0.07%
8 ohm 40 Watt @ 0.03%
Jel/zaj viszony (max teljesítmény, digitális bemenetről): 101 dB
Teljesítmény sávszélesség: 20 Hz – 40 kHz +/- 1,8 dB
Be, és kimenetek:

Analóg bemenetek: 2
Digitális bemenetek: összesen 3, 2 optikai, 1 koaxiális (192 kHz 24 bit támogatás)
USB: 192 kHz 24 bit aszinkronizált
Mélysugárzó kimenet: 1
Fejhallgató kimenet: 1 (100mW @ 16 ohm)
Bluetooth Audio: aptX