AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Audio Alchemy PS-5 Külső Upgrade Tápegység
18824
page,page-id-18824,page-child,parent-pageid-18985,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
PS-5_hero-1500x800

Audio Alchemy PS-5 Külső Upgrade Tápegység

A DDP-1 tulajdonosok számára a PS-5 egy bevállalható, egyszerűen megvalósítható fejlesztés. Használatával a dinamika nő, a zajszint csökken, a részletgazdagság fokozódik, a térélmény és a muzikalitás csodálatos lesz. Azonnal észrevehető a DDP-1 bemutató fejlődése. Megjelenésében kiegészíti a DDP-1 formáját, a rendszer szerves részeként jelenik meg.

A teljesítmény

A PS-5 két szabályozott tápegység részt tartalmaz. Egyet az analóg, egyet pedig a digitális, és szabályzó egységek számára. A fejlesztő modul rendkívül egyszerűen, egy több pontos csatlakozóval csatlakozik a DDP-1 hátlap aljzathoz. Mivel az AC-DC átalakítás nem az előerősítő házán belül történik, az érzékeny áramkörök minden zavartól védettek. A digitális, és az analóg részek külön negatív tápfeszültség sínhez csatlakoznak. Nagy tároló kapacitások gondoskodnak a egyenletes tápellátásról, ami jelentősen javítja a hangzás dinamikáját.

RÉSZLETEK

Műszaki adatok:

Kimeneti feszültségek:

  • +/- 20 V DC az analóg fokozatoknak
  • + 12V DC a digitális és szabályzó áramkörök számára

Teljes szűrőkapacitás: 40.000 uF

Kimenet: többpontos csatlakozó a DDP-1 aljzathoz

Méretek: 90 x 140 x 295 mm (magasság x szélesség x mélység)

Súly: 4,1 kg