AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | ELAC Adante AC1 Center hangfal
18558
page,page-id-18558,page-child,parent-pageid-18676,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
AC_61_HERO-1500x800

ELAC Adante AC-61 Center hangfal

Erő előkelő, kecses köntösben

Miután az audiofil világ fülét maguk felé fordították a Debut, és Uni-Fi hangfalakkal, az Elac mérnökei minden idők egyik legnagyobb kihívását akarják megvalósítani Adante néven.

Az Adante teljesen meg fogja változtatni a hangfalak lehetőségeihez való hozzáállását úgy a méret, mint az ár tekintetében. Különleges design, kimagasló minőségű driverek, és alkatrészek, precíziós gyártás, és gyönyörű kivitel jellemzi ezt a lélegzetelállító hangfal triót.

Az Adante AF-61 álló, az AS-61 állványos monitor, és az AC-61 center minden előnyt, és újítást magában egyesít, amit az Elac mérnökei a Debut, és az Uni-Fi széria fejlesztésekor alkalmaztak. Az Adante hangszórók tervezését tiszta lappal kezdték, az alapoktól.

Teljesen új fejlesztésű közép-magas sugárzó

Az Elac szabadalmaztatott koncentrikus driver elrendezést alkalmazták az új közép-magas tervezésekor. Kiváló pontszerű hangforrás, nagy sebesség, és terhelhetőség jellemzi. Virtuálisan minden zenetípusra kiváló.

Nagy teljesítményű új woofer

Az Adante kiváló, és gyors koncentrikus driverének kíséretére tervezték. A 6,5 inches membrán ugyanolyan gyors, emellett akár a legalacsonyabb tartományon is dinamikus, élethű bemutatóra képes.

Kivételes kabinet, készre szerelve

A driverek meghajtására kompromisszumot nem ismerő keresztváltó szolgál, de emellett még szükség van egy sziklaszilárd kabinet felépítésre is, amely minden káros rezonanciától mentes. Hogy teljes legyen a tökéletes megjelenés, a magas fényű fekete, vagy fehér epoxy bevonatot gyönyörű mintázatú furnér egészíti ki, amely minden szobába melegséget visz.

RÉSZLETEK

Műszaki adatok:

Rendszer: 3-utas, passzív radiátor
Átviteli tartomány: 40Hz – 35,000Hz
Névleges impedancia: 6 ohm
Minimum impedancia: –
Érzékenység: 86 dB 2,83V/1m
Keresztezési frekvencia: 200/2000 Hz
Nominal /Maximális bemeneti teljesítmény: 80/160 W
Ajánlott erősítő teljesítmény: 50 – 160W/ csatorna
Magas sugárzó: 1″ szövet dóm
Közép: 1 x 5.25″ alumínium membrán
Mély: 2×6,5″ alumínium membrán
Passzív radiátor: 2x 8″ alumínium membrán
Csatlakozás: Bi-Amp ötszögletű fém
Mágneses árnyékolás: nincsen
Szélesség: 874,8 mm
Mélység: 396,6 mm
Magasság: 245 mm
Tömeg: 29,3 kg
Színek: Fényes fekete, Fényes fehér, Selyem fényű Dió