AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Dan D’Agostino Progression Sztereó Előerősítő
22311
page,page-id-22311,page-child,parent-pageid-18233,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Dan Dagostino logo

Dan D’Agostino Progression Sztereó Előerősítő

 

A Progression Preamplifier olyan új funkciót kínál, amelyet korábban egyetlen más Dan D’Agostino előerősítő sem tudott. Rendelhető bele digitális fejlesztő modul, amely koaxiális, Toslink, és USB források csatlakozás lehetőségét biztosítja. A teljesen differenciál felépítésű DAC a PCM jeleket 24 bit 384 kHz-ig, a DSD jeleket a DSD64-től a 4X DSD-ig (11,2 MHz) képes feldolgozni. Maga a modul szimmetrikus, diszkrét felépítést alkalmaz a bemenettől a kimeneti pontokig. A Progression előerősítőben egyáltalán nem alkalmaztak negatív visszacsatolást, egyszerűen azért, mert nem volt rá szükség. A nyílt hurkú torzítása 0,006% alatt van, a nyílt hurkú sávszélesség pedig meghaladja a 100 kHz-et.

A Bluetooth technológia is bekerült a vezérlés lehetőségek közé. Mivel a Bluetooth nagyobb hatótávolságról alkalmazható, ez jelentősen kényelmesebbé teszi a használatot.

A hangerő szabályzás léptetett ellenállás hálózattal működik, amely különálló ellenállás egységeket relékkel kapcsol. Ilyen módon a hangerő szabályzó fokozat minden hangerő beállításban ideális impedancia csatolást alkalmaz, ami a lehető legnagyobb sávszélességet garantálja minden hangerő beállításban. A Progression Preamplifier két egymástól független kimenettel rendelkezik, amely kiválóan alkalmazható további erősítők, vagy aktív mélysugárzó vezérlésére.

A különálló házrészben elhelyezett tápegység tökéletesen le van választva a kis jelszintű előerősítő áramkörökről, emellett további RF szűrők gondoskodnak a teljesen zajmentes tápellátásról. A tápegység rész képes kompenzálni az aszimmetrikus hálózati hullámformát, amely torzítást okozna a hangban.

A két analóg műszer formatervét a svájci órák klasszikus megjelenése ihlette. A hangerő módosításakor a műszerek átváltanak hangerő érték kijelzésre. Miután a hangerő szabályzót már nem mozgatja, a műszerek automatikusan visszakapcsolnak a VU mérés módra. Ugyanez a funkció váltás történik meg a balansz szabályzó forgatásakor is.

Műszaki adatok

  • Kivitel: ezüst, fekete, illetve egyéni kivitel rendelhető

Analóg bemenetek:

  • 4 pár szimmetrikus XLR, 2 pár aszimmetrikus RCA

Opcionális digitális DAC modul beépítése esetén:

  • 1 USB
  • 1 koaxiális digitális RCA
  • 1 optikai Toslink

Kimenetek:

  • 2 pár szimmetrikus XLR

Vezérlő bemenetek:

  • 1xRS232 9 pontos D-sub csatlakozással, 1x12V bekapcsolás vezérlő 3,5 mm-es jack csatlakozással

Vezérlő kimenet:

  • 1x12V DC trigger, 2-pontos 3,5 mm-es jack (max. 30 mA)

Méretek:

  • 438 x 155 x 333 mm (szélesség x magasság x mélység)

A gyártó a műszaki adatok előzetes értesítés nélküli változtatásának jogát fenntartja.