AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Cambridge Audio CX
15960
page,page-id-15960,page-parent,page-child,parent-pageid-15914,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
cxrange-header_1

CX Széria

A digitális hifi határán

 

A CX Series hi-end komponensek beállítása forradalmasítja szórakozás a digitális korban. Ez az eredménye a hagyomány hi-fi kiválóság és a betetőzése több, mint 30 éves tapasztalattal digitális. Új mércét a hi-fi és házimozi, ez biztosítja a pontos és részletes audio teljesítményt, hogy elviszi a lélegzete.
A lenyűgöző színes kijelző és a karcsú felhasználói interfész a digitális zene streaming intuitív módot nyújt, hogy hozzáférjen a zenéidet, miközben az új okostelefon és tablet alkalmazásokat Apple és az Android, tegye meg a teljes ellenőrzést.
A CX sorozat ugyanolyan szép, mint amilyennek hangzik, megfordultak a gyönyörű “lebegő” esztétikai és egyedi metszett bázisok. A karcsú kialakítás magában foglalja a kis rezonanciát alváz, amely szintén növeli hangminőség érdekében.

CX széria komponensei

 

Abból indultunk ki, hogy építsenek egy hálózatot lejátszó – a CXN -, hogy egyszerűen kezelhető és audiofil minőség a preferált digitális forrás. CXA integrált erősítők követni, épült minden technikai know-how-t és mind a fedélzeti DAC a CXC CD szállítás és minden más digitális forrásokból.
Az ékszereket a tartomány a két AV vevők, a CXR120 és CXR200. Figyelembe mindent tudunk hi-fi és szállít egy erős audiofil házimozi élményt, ők is a hálózati streaming eszközök és a képességgel, hogy szállít a hang, mint még soha nem hallott róla.

Cambridge-audio-cxa-61-sztereo-integralt-erosito-front

CXA61

60W INTEGRÁLT ERŐSÍTŐ

Cambridge-audio-cxa-81-sztereo-integralt-erosito-front

CXA81

80W INTEGRÁLT ERŐSÍTŐ

cxc_0

CXC

DEDIKÁLT CD

cxn_1

CXN

HÁLÓZATI MÉDIA LEJÁTSZÓ

cxr120_0

CXR120

120W HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ

cxr200_0

CXR200

200W HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ

cxu_1

CXU

UNIVERZÁLIS BLU-RAY LEJÁTSZÓ

CX Series team

cxrange-slide-1
The new CX Series is the culmination of decades of experience, years of hard work and far too many late nights. But it’s our fanatical attention to fine tuning that creates award-winning products.
We’re really proud of our new CX range, because as well as engineers and designers, we’re also band members and music lovers, and we think you’ll agree that great things happen when people who love music design hi-fi!
Whatever component of the CX Series you buy, we hope that the love and attention we’ve given it makes it a joy to own, and you get as much pleasure listening to it as we do.
Yours, James, Stuart, Peter, David, Nick, Colin, Dom, John, Stephen, Chris, Ged, Si, Ben, Jonathan, Sunil, Ade, Sam, Silas, Rolan, Angelo, Tim, Vince, Mandy, Nadia, Bidhan, Mark, Jemma, Darren, Povilas and the entire Cambridge Audio CX Series team.