AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Cambridge Audio AZUR
15958
page,page-id-15958,page-parent,page-child,parent-pageid-15914,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
brit-logo
851awards

Azur 851 Series

Az audio bemutató új magaslatai

 

A Cambridge Audio 851-es zászlóshajó sorozat készülékeit kompromisszumok nélkül tervezték. A kategóriájában a legjobb készülék építése volt a cél, amely új magasságokba emeli a Hi-Fi fogalmát. Minden komponens tesztelés órák százain finomodott, míg elérte a végső formáját.

A 851-es széria erősítői a rendszer szívét alkothatják. Mindegy, hogy az integrált 851A, vagy a 851E és W elő és végfok kombinációt választja a hangfal feletti uralmat mindegyik garantálja. Kiváló mérési eredményeiken túl kimagasló hangzás bemutatóra képesek.

A 851C CD, a 851D digitál analóg konverter, vagy a 851N hálózat lejátszó a modern audiofil igényeknek megfelelő műsorforrások. Rugalmas rendszerbe integrálás, egyszerű, gyors használat mód jellemzi őket.

A 851-es széria készülékei:

 

A 851-es széria minden készüléke toroid trafóval épült, hogy a legmagasabb zavarszűrés követelményeknek is megfeleljen. A jel utak optimalizálása mellett a Class XD erősítés technológia is javítja a hangzást. A Class XD egyesíti az A-osztályú erősítők szép hangját az AB osztályú erősítők hatékonyságával.

 

A 851E előerősítő, és a 851A integrált erősítő bármilyen magas kategóriás rendszerben megállja a helyét. A 851C CD lejátszó, a 851D DAC, és a 851N High-End műsorforrásnak alkalmazva akár a 851W végerősítő közvetlen meghajtására is képes.

 

A digitális formátumok lejátszásában a 851-es széria verhetetlen. A 851C, 851D, 851N beépített DAC egysége 24 bit 384 kHz-re felskálázza az anyagot még az átalakítás előtt, hogy a legapróbb részlet se vesszen el. A CD gyűjteménye még soha nem szólt így.

azur-851a_0

Azur 851A előerősítő

FLAGSHIP INTEGRATED CLASS XD AMPLIFIER

Cambridge Audio Azur 851C CD Lejatszo header front

Azur 851C CD lejátszó

FLAGSHIP INTEGRATED CLASS XD AMPLIFIER

Cambridge Audio Azur 851D HIGH END Sztereo DAC front

Cambridge Audio Azur 851D HIGH END Sztereó DAC

FLAGSHIP INTEGRATED CLASS XD AMPLIFIER

Cambridge Audio Azur 851A Sztereo integralt erosito front

Cambridge Audio Azur 851E előerősítő

FLAGSHIP INTEGRATED CLASS XD AMPLIFIER

Cambridge Audio Azur 851N halozati lejatszo es dac header

Cambridge Audio Azur 851N Hálózati Lejátszó és DAC

FLAGSHIP INTEGRATED CLASS XD AMPLIFIER

Cambridge Audio Azur 851W HIGH END sztereo vegfok header

Cambridge Audio Azur 851W HIGH END Sztereó Végfok

FLAGSHIP INTEGRATED CLASS XD AMPLIFIER

Azur 851 Series team

851-team-mobile

The new Azur 851 Series is the culmination of decades of experience, years of hard work and far too many late nights. But it’s our fanatical attention to fine tuning that creates award-winning products.

 

We’re really proud of our new Azur 851 Series range, because as well as engineers and designers, we’re also band members and music lovers, and we think you’ll agree that great things happen when people who love music design hi-fi!

 

Whatever component of the Azur 851 Series you buy, we hope that the love and attention we’ve given it makes it a joy to own, and you get as much pleasure listening to it as we do.

 

Yours, James, Stuart, Peter, David, Nick, Colin, Dom, John, Stephen, Chris, Ged, Si, Ben, Jonathan, Sunil, Ade, Sam, Silas, Rolan, Angelo, Tim, Vince, Mandy, Nadia, Bidhan, Mark, Jemma, Darren, Povilas and the entire Cambridge Audio CX Series team.