AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Audio Analogue Fortissimo CD lejátszó és DAC
20828
page,page-id-20828,page-child,parent-pageid-20681,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
fortissimo-dac-1

AUDIO ANALOGUE FORTISSIMO CD LEJÁTSZÓ ÉS DAC

A Fortissimo CD lejátszó és DAC kombináció önmagában egyesíti a legfejlettebb CD lejátszó, és egy kiváló minőségű DAC minden előnyét. Úgy a digitális, mint az analóg része olyan technológiai megoldásokat tartalmaz, amely referenciaként alkalmazható a kategóriájában. Mivel a hangminősége, és a válogatott alkatrészek, valamint az Airtech alkalmazott technológiái is a kategória legmagasabb szintjét képviselik, a bemutatója, és a muzikalitása magasan túlmutatnak az árán.

Általános bemutatás: A CD-5010 mechanizmust a Teac tervezte speciálisan high-end audió alkalmazásokhoz. Digitális bemenet választás, és mintavételezés frekvencia konvertert tartalmaz. Az SPDIF receiver, és a mintavételezés konverter a jitter torzítás csökkentése érdekében két darab megegyező funkciót ellátó integrált áramkör végzi a jelfeldolgozást. A mintavételezés órajelét két oszcillátor állítja elő. Az egyik 44,1 kHz, a másik 48 kHz frekvencián üzemel. Ezek többszörözésével állítható elő a forrástól függő frekvencia érték 44,1 kHz-192 kHz között. A DAC 32 bit 192 kHz, az USB DAC 24 bit 192 kHz maximális értékekkel fogad jelet adaptív, vagy aszinkron módban, amely a Windows, és a Mac OS gépek kimeneti formátuma. Zéró negatív visszacsatolás a kimeneti fokozatokban. Fejhallgató kimenet, távvezérlő, és grafikus LCD kijelző teszi kényelmessé a használatát.

fortissimo-dac-2

Műszaki adatok

 

  • Csatornaszám: 2
  • Analóg kimenetek: 1 RCA, 1 XLR
  • Digitális kimenet: 1 koaxiális
  • Digitális bemenetek: 1 optikai, 1 koaxiális, 1 USB
  • Trigger kimenet: 12 V DC
  • Méretek: 117x445x390 mm
  • Súly: 9,5 kg
fortissimo-dac-3