AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Acoustic Signature Thunder High End Analóg Lemezjátszó
16571
page,page-id-16571,page-child,parent-pageid-15794,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Acoustic Signature Thunder High END Analóg Lemezjátszó 5
Acoustic Signature Thunder High END Analóg Lemezjátszó 3

Acoustic Signature Thunder High END Analóg Lemezjátszó

A Thunder volt az első lemezjátszónk, amelyben az új fejlesztésű Silence Platter 3 technológiát alkalmaztuk. Ez az egyik legjelentősebb fejlesztés a formaterveink sorában. A Thundert kivételes minőségű bemutatás módra, és a hallgatóság megigézésére terveztük. A 70 mm-es tömör alumínium chassis akár három hangkar fogadására is képes 9, vagy 12 inch hosszúsággal. Az 50 mm vastag tányért különálló motor egység hajtja meg, amelyet az AlphaDIG vezérlés rendszer tart ellenőrzés alatt. A bázis rész optimalizált stabilitással, nagy alátámasztás pontokkal épült. A nagy alátámasztás pontok segítenek eloszlatni a felületen a lemezjátszó súlyát. A kivételes hang mellett a megjelenése is vonzóvá teszi.

Az 50 mm-es tömör tányérba Silencer egységek vannak beépítve. A lágy alumínium ötvözet jól kontrollálható periodikus rezgéseivel optimális választás, mert a hátlapra integrált egységekkel ez a jelenség megszűntethető. A Silencer Platter 3 design célkitűzése nem kevesebb volt, mint a káros tányér rezonanciák teljes megszűntetése. A tömeg növelése mellett különös gondot kellett fordítani a 400 – 6000 Hz között termelt saját zaj kiküszöbölésére. Ezt 24 darab 0,01 mm pontossággal elhelyezett furatba beültetett Silencer blokk biztosítja. A furatokba behelyezett réz modulok a tányér szerves részét képezik. A tányér forgása ezeknek köszönhetően rendkívül nyugodt, kiegyensúlyozott. A blokkok elhelyezése koncentrikus.

A lemeztányér csapágyazása minden lemezjátszó lelke. A folyamatos kutatás és fejlesztés gyümölcseként megtaláltuk az ideális megoldásokat, amelyek ideális teljesítmény mellett extrém alacsony zajt, rendkívül alacsony súrlódást, és hosszú élettartamot garantál. A csapágy alkatrészei speciális edzett, és polírozott acélból, valamint wolfram karbid golyókból állnak. A csapágyház tökéletes megmunkálású bronz betétei önkenők, ezért semmiféle karbantartást/olajozást nem igényel az alkatrész. A csapágyazás alkatrészeinek gyártásakor a TIDORFOLON technológiát alkalmazzuk, amely saját fejlesztésünk.

A motor külső egysége a saját fejlesztésű AplhaDIG vezérlő elektronikát alkalmazza. Ez kvarc pontosságú technológia, amely teljesen független a hálózati zavaroktól. Tökéletes 24 Voltos szinusz jellel vezérli a motort, amely ennek köszönhetően állandó forgási sebességet biztosít.

A hangkar szerelő bázis állítható, és a bázisra szinte bármely hangkar felszerelhető. Maximum három hangkar bázis installálható egy egységre.

A három támasztó lábazat makro és mikro beállításokkal tökéletes pozícionálást biztosít.

A nagytömegű tányér, a nagyon alacsony súrlódású csapágyazás, és a tökéletes meghajtás garantálja a kimagasló minőségű bemutatót. A gyártási pontosság a német mérnöki precizitáson alapszik. Minden Thunder tökéletesen egyforma alkatrészekből épül, amelyen számítógép vezérlésű berendezéseken készítünk.

Műszaki adatok

 

  • Meghajtó egység: Szinkron motor, elektronikus szabályzással, és leválasztással. Szabályozható
  • Csapágyazás: Tidorfolon csapágyazás, rendkívül precíz mechanikus felépítéssel
  • Chassis: Rezonancia optimalizált nagytömegű chassis, 3 pontos alátámasztással, állítható. Lágy ötvözet, hogy a rezonancia a lehető legalacsonyabb legyen
  • Tányér: Nagy pontossággal megmunkált 5 cm vastag alumínium, 15 kg tömeggel. 24 Silencer blokk, kettős felfüggesztés
  • Sebességek: 33 1/3, 45 RPM
  • Hálózati feszültség: 100 – 260V AC
  • Méretek: 440 mm mélység, 440 mm szélesség
  • Súly: kb. 41 – 46 kg a külön megrendelt opciók függvényében