AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Acoustic Signature Storm MKII High End Analóg Lemezjátszó
16570
page,page-id-16570,page-child,parent-pageid-15794,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Acoustic Signature Storm MKII High END Analóg Lemezjátszó 1
Acoustic Signature Storm MKII High END Analóg Lemezjátszó 2

Acoustic Signature Storm MKII High END Analóg Lemezjátszó

 

 

Az új Storm MK2 28 kilós súlyával biztosítja a nagytömegű lemezjátszók minden hangzásbeli előnyét. A készülék kemény, tömör, és telt mélyeket, stabil fókuszált közepeket, és tiszta pontos magas tartományt biztosít, ilyen módon részesíti kimagasló zenei élményben a hallgatóját. Az új Storm MK2 a legnépszerűbb lemezjátszónk, amely a legmagasabb eladási statisztikát jelenti. Nem is csoda, hiszen a teljesítmény és ár viszony kiemelkedő. Ez az egyik modell, ami ismertté tette az Acoustic Signature márkanevet a világban. Természetesen a Storm MK2 is rendkívül alacsony mechanikus zajú Tidorfolon tervezésű csapágyazást, külső meghajtó egységet, és BetaDIG szabályzást alkalmaz. Rendkívül látványos darab, ezt el kell ismernie.

Az 50 mm-es tömör alumínium tányér lágy ötvözet, amelynek a periodikus rezonanciája kontrollálható. 8 Silencer egység van beépítve a tányér alsó részébe, emellett az alsó részre rezgéscsillapító bevonat is került.

A csapágyazás minden lemezjátszó szíve. A tányér csapágy speciálisan edzett acélból, és különleges wolfram ötvözetű golyókból áll. A gyártás során szinterezéssel felhordott bronz bevonat önkenő, ezért semmiféle gondozást, vagy karbantartást nem igényel. A gyártáshoz a saját fejlesztésű Tidorfolon technológiát alkalmazzuk.

A külső meghajtó motort a BetaDIG vezérlő elektronika tartja ellenőrzés alatt. A hálózati feszültség egyenirányítása után a digitális elektronika állítja elő a motor meghajtásához szükséges tökéletes szinusz jelet. A kvarcpontosságú vezérlés, és a digitális elektronika alkalmazása miatt nem csak rendkívül pontos, de hőt is alig termel, ami fokozza a stabilitást. A BetaDIG vezérlés rendszer messze meghaladja az analóg vezérlő elektronikák hatásfokát, és teljesen mentes a hálózati zavaroktól.

A 45 mm-es tömör alumínium alapra rögzíthető minden kar bázis. A szerelő bázis egységek pozíciója változtatható, és 9, vagy 12 inches hangkarok fogadására képesek.
A három szélen elhelyezett támaszték makro, és mikro beállítás módokat kínál.

A nagy tömegű tányér, az alacsony súrlódású csapágyazás, és a tökéletes motor vezérlés garantálja a kimagasló hangminőséget. Minden Storm MK2 alkatrész gyártása nagy pontosságú számítógép vezérlésű szerszámokkal történik.

Műszaki adatok

 

  • Meghajtó egység: Szinkron motor, elektronikusan szabályzott, leválasztott, állítható
  • Csapágyazás: Nagy pontosságú Tidorfolon csapágyazás
  • Chassis: Rezonancia optimalizált, 45 mm-es tömör hordozó, 3 támasztékkal. Lágy ötvözet alacsony rezonancia tényezővel
  • Sebesség határok: Szinkron motor, elektronikus szabályzás az Alpha-S egységről
  • Hálózati feszültség: 230V AC, vagy 115V kereskedelmi régiótól függően, Alpha-S motor elektronika
  • Méretek: 440 mm mélység, 440 mm szélesség
  • Súly: kb. 31 – 35 kg a külön megrendelt opciók függvényében