AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Acoustic Signature Primus Analóg Lemezjátszó
17658
page,page-id-17658,page-child,parent-pageid-15794,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
primus

Acoustic Primus Analóg Lemezjátszó

 

Életre szóló zenei élmény

A Primus tervezésekor fontos szempont volt, hogy kimagasló teljesítményével messze felülmúlja az árkategória minden más készülékét. Kitűnő gyártási minőség, hosszú távú megbízhatóság, és egy életre szóló zenei élmény. Minden felesleges piaci trükk mentesen az Acoustic Signature a gyártási költségek kordában tartására koncentrálva, magas minőségű alkatrészekből alkotta meg, hogy az LP lejátszást a lehető legmagasabb szintre emelhesse.

A design

A formaterv egy retro design konzekvens átalakítása. A Primus a tökéletes kidolgozás, és a legújabb technológia egyesítése. Hangja kiválóan tükrözi az egyedi stílusát.

A meghajtás

Az új Primus egy MDF és faháncs szendvics hordozóra épül, amely kiválóan csillapítja a felületi rezgéseket. Ez a szendvics szerkezet tartja a Tidorfolon csapágyazáson keresztül a tányért. Felújított szabályzó elektronika végzi a DC motor szabályzását. Ez a tökéletes sebesség beállításon túl a kezelhetőséget is leegyszerűsíti.

A lemeztányér

A Primus nagy pontossággal gyártott alumínium lemeztányért alkalmaz. A természetes alumínium puha, és könnyű. A gyártó, hogy javítsa a rezonancia csillapítást a tányér aljára csillapító anyagot szerelt. Ennek következménye, hogy a 24 mm vastag tányér 4,5 kg tömegű lett. A különleges tányér messze meghaladja minőségben az árkategóriában megszokott szintet.

A motor

Az Acoustic Signature mérnökei úgy vélik, hogy a motor szerves része a rendszernek. Amellett, hogy elegendő energiát kell biztosítania a tányér forgatásához, nem szabad, hogy forgás közben befolyásolja annak szabad mozgását. Ezt a kihívást egy modern vezérlő elektronika, és egy külső tápegység felhasználásával oldották meg.

A csapágyazás

A tányér csapágyazása minden lemezjátszó lelke. Az Acoustic Signature csapágyazása, és annak pontossága kiemelkedő. Zajszintje rendkívül alacsony, csekély a súrlódása, és hosszú az élettartama. 10 év garanciát ad a gyártó a csapágyazásra.

Műszaki adatok:

 

  • Meghajtás: 1 DC motor, sebesség szabályzással, külső tápegységgel. A sebesség finom beállítása lehetséges.
  • Fordulatszámok: 33 1/3, 45 RPM átkapcsolható
  • Csapágyazás: Nagy pontosságú Tidorfolon csapágyazás
  • Chassis: 30 mm vastag MF és faháncs szendvics. Magasfényű bevonat, állítható lábak
  • Tányér: pontos megmunkálású alumínium, 24 mm magasság, 4,5 kg tömeg
  • Hálózati feszültség: 100 – 260 V AC
  • Súly: 8,5 kg
  • Kivitel: magas fényű fekete