AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Acoustic Signature Invictus High-End Lemezjátszó
16536
page,page-id-16536,page-child,parent-pageid-15794,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Acoustic Signature Invictus High-End Lemezjátszó
Acoustic Signature Invictus High-End Lemezjátszó 4

Acoustic Signature Invictus High-End Lemezjátszó

 

Funkcionalitás, kiváló tervezés, és innováció

 

Az Invictus egyesíti magában a funkcionalitást, a kimagasló mérnöki munkát, és a korábban soha nem látott innovációkat. Az új Invictus olyan minőségben képes a lemezek lejátszására, amely új szabványok megalkotását teszik szükségessé a bemutató minőségének meghatározására. A legapróbb zenei részletek bemutatása mellett a tökéletes színpad megjelenítése nélkülöz minden felesleges elszíneződést, semmi nem változik, semmi nem vész el. Váljon a zene részévé, és csak azt hallgassa, amit a művészek tolmácsolni akarnak a hangszereikkel.

 

Sandvich Silencer lemeztányér, és meghajtás

 

A Sandvich Silencer lemeztányér, és annak különleges meghajtás módja az, amely az Invictust képessé teszi a zene soha nem hallott minőségű reprodukciójára. A szendvics tányér, a Silencer egységekkel gyakorlatilag nullára csökkenti a tányér rezonanciáját.

Az új 6 motoros meghajtás rendszer tökéletes egyensúlyban tartja a meghajtást. Minden motor egyedileg vezérelt az erre kifejlesztett DSP vezérlő áramkörökkel.

A készüléktest

 

Az Invictus teste egy darabból kimart fémtömbből áll, amelyben a belső struktúra kialakításához a Finite Elemente analízis technológiát alkalmaztak. Ez a módszer egyrészről sokkal nagyobb strukturális stabilitást tesz lehetővé, másrészről csökkenti a készülék súlyát. Az Invictus egy hatalmas méretű lemezjátszó, amely akár négy kart is képes fogadni. Ahhoz, hogy a készülék 150 kilogrammos súlyát biztonságosan tudja kezelni, a dedikált Invictus állványt javasoljuk. Az állvány könnyedén megtartja a lemezjátszó tömegét, emellett stílusban, és megjelenésben tökéletesen illeszkedik ahhoz. A négy csőbe beépített Ambiante világítás rendszer fényereje tetszés szerint állítható. Az állvány polcai szendvics üvegből készültek, amely extrém merev, és teljesen rezonanciamentes.

Műszaki adatok

 

  • Alkatrészek anyaga: Alumínium, és réz szendvics
  • Sebesség: 33, 45 rpm, a 78-as sebesség opció
  • Motor vezérlés: 6 motor DSP meghajtással
  • Csapágyazás: Tidorfolon csapágyak
  • Tányér: Sandvich Silencer 345 mm
  • Teljes súly: 210 kg (állvánnyal)
  • Méretek: kb 800x730x1210 mm állvánnyal, 800x730x350 mm csak maga a készülék
  • Szín: Alumínium
  • Gyártói garancia: 10 év