AUDIOPHYL - High End szórakoztatóelektronikai termékek forgalmazója | Acoustic Signature Challenger MKIII High End Analóg Lemezjátszó
16568
page,page-id-16568,page-child,parent-pageid-15794,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Acoustic Signature Challenger MKIII High END Analóg Lemezjátszó 5
Acoustic Signature Challenger MKIII High END Analóg Lemezjátszó 2

Acoustic Signature Challenger MKIII High END Analóg Lemezjátszó

 

A 23 kilós Challenger tökéletes választás a nagy tömegű lemezjátszók belépő kategóriájában. A tervezés során egyesítettük a kidolgozott meghajtó rendszert a nagy tömegű 50 mm-es lemeztányérral, és mindezt felépítettük egy 40 mm vastag tömör hordozóra. A Challenger hihetetlenül egyszerű, ám rendkívül sokoldalúan alkalmazható berendezés, amelynek szonikus jellemzői kiemelkedők. Sok más gyártó termékével összehasonlítva az árának háromszorosát éri meg, emellett csodaszép.

A lemeztányér 50 mm vastag tömör alumínium. A lágy ötvözet könnyen kordában tartható periodikus rezonanciát generál, ami a hátoldalra felvitt csillapító anyaggal megszűntethető.

Minden lemezjátszó szíve a csapágyazás. A tányér csapágy speciálisan edzett acélból, és különleges wolfram ötvözetű polírozott golyókból áll. A gyártás során szinterezéssel felhordott bronz bevonat önkenő, ezért semmiféle gondozást, vagy karbantartást nem igényel. A gyártáshoz a saját fejlesztésű Tidorfolon technológiát alkalmazzuk.

A külső meghajtó motor saját vezérlő elektronikával üzemel. A vezérlés mód neve BetaDIG. A nagy testvéréhez (AlphaDIG) hasonlóan ez is a hálózati feszültség egyenirányítása után állít elő váltakozó feszültséget a motor táplálására. A digitális elektronika tökéletes 12 Voltos szinusz jelet állít elő, amely teljesen mentes minden hálózati zavartól. A meghajtás pontossága a szép hang egyik legfontosabb építő köve. Egy BetaDIG egység maximálisan 3 motor egyidejű vezérlésére alkalmazható.

A kar bázis állítható. Gyakorlatilag bármilyen kar típus felszerelhető az egységre. Maximálisan 3 kar bázis egység installálható a chassisra.

A három támaszték makro, és mikro beállításokat kínál

A nagy tömegű tányér fontos része a koncepciónak. Nagyon alacsony súrlódású csapágyazás, tökéletes motor vezérlés, és a nagy tányér inercia egy készülékbe integrálása garantálja a tökéletes hangot. A német gyártási precizitás garantálja a készülék megbízhatóságát.

Gondosan ügyelünk arra, hogy minden Challenger alkatrész pontosan egyforma legyen. Ezt a nagy pontosságú számítógép vezérlésű szerszámokkal biztosítjuk.

Műszaki adatok

 

  • Meghajtás: 1 szinkronmotor, elektronikus szabályzással, leválasztással, BetaDIG vezérlő elektronikával, külső tápegységgel
  • Csapágyazás: nagy pontosságú Tidorfolon csapágyazás, tengelyhez párosítva
  • Chassis: Rezonancia csillapított ház, 3 állítható lábazat
  • Lemeztányér: 5 cm vastag precíziós megmunkálású alumínium, 9 kg tömeggel
  • Sebességek: 33 1/3, és 45 RPM
  • Hálózati feszültség: 230V AC, vagy 115V AC
  • Méretek: 350 mm mélység, 440 mm szélesség, és 180mm magasság
  • Súly: kb. 21 – 25 kg a külön megrendelt opciók függvényében